HTML

Partnerek

Kiegészítő blog

Figyelem! Az ezen blogon megjelent történetek csak kitaláltak, ne higgy el egy szót se belőlük!

Google hirdetés

Friss topikok

  • immortalis: Nem tudom, hogy ez a post most tetszett-e, vagy sem. (2010.07.12. 21:37) Új McDonald's kampány
  • immortalis: Látni akarom a végeredményt. :D (2010.07.12. 21:34) Klipforgatás

Linkblog

Sötét, félhomályba burkolózó szoba, barna, lehangoló asztalok, fiókos szekrények. Szürke falak, régi, reccsenős parketta, többcentis hézagokkal. Az ajtó résnyire nyitva, kintről a híradó hangjai hallatszanak. Az asztalon egy számítógép, előtte egy rövid, szürke, csapzotthajú 30 év körüli fószer, Laci.

Laci épp az iwiwjét böngészi. Már három hete levelezik egy hölggyel, de Laci nem sok reményt fűz a kapcsolathoz. Leteszi a böngészőt a tálcára, és elindítja a Paint-et. File menü, megnyitás: nyersanyag.bmp

A kép egy kifestett, szivárványhajú férfit ábrázol buja tekintettel a kamerába bámulva, mutatóujját a szájába helyezve, igéző tekintettel. Laci elképedve mered a képernyőre, sem ő, sem az agya nem akarja elhinni, amit érzékelt. Döbbenten nézi a képet három kerek percen át, majd hangos kacagásban tör ki.

-Nem, ilyen nincs, ez nem létezik! - nevet fel magában.

Betolja a billentyűzetet az asztal alá, előre gurul a forgósszékkel, és elkezd kutakodni az asztalon hagyott lomok között. Végül megtalálja amit keres, egy papírcetlit, rajta egy msn-címmel. Visszatér a géphez, elindítja a messengert. Eltelik két perc, mire bejelentkezik. Felveszi a cetlin található cím alapján a partnert, majd dobolni kezd az asztalon, türelmetlenül. A cetlin még valami szerepel: egy telefonszám. Előveszi zsebéből a mobilját és hitetlen mosollyal üti be a számokat. Kicsöng. Egy álmos hang szól bele a kagylóba.

-Ki az?

-Szia Peti! Laci vagyok, én csinálom a reklámot!

-Mit akarsz már 11 óra van!?

-Figyelj, én úgy tudtam, hogy a plakáton egy nő lesz majd, de ez itt egy férfi nőnek öltözve! Kurvára nem erről volt szó. Remélem csak szívattok!

-Ajjj...

Fél perc csönd, majd a hang újra megszólal:

-Nem jött el a csaj!

-Mi az hogy nem jött el?

-Nem vállalta, vagy nem ért ide, nem érdekel. Nekünk időre kell leadni ezt a szart.

-Na de nem tudtatok volna keríteni helyette egy másik nőt? Ez nagyon ocsmány jószág!

-Figyelj te is tudod, hogy nem rég indultunk,nem fogunk ilyen dolgokkal szórakozni, életben kell maradni. Jó lesz ez is.

-Hát jó nekem kevés beleszólásom van. De a pólót azért elintézhettétek volna!

-Milyen pólót?

-Hát azt mondtátok, hogy a csaj mellénél lesz egy énpólóm felirat. Na,az kurvára nincs ott!

-Oldd meg!

-De milyen már, hogy egy pólókészítő cég nem tud egy pólót szerválni a saját reklámjára? Ott voltatok, mindent megbeszéltetek velük!

-Figyu Lacikám, ezek a szarok csak a metróban lesznek majd, nem érdekel, hogy hogy néz ki. Ők nem mondtak semmit rá. Ilyet kapnak. Oldd meg!

Laci válaszolni akar, de már csak búgást hall. Mérges tekintettel tér vissza a billentyűzethez. Elővette legjobb képszerkesztő tudását(ami nem sok volt), és megoldotta a helyzetet. =>

=>

=>

=>

=>

=>

=>

=>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Címkék: reklám én metró laci énpólóm.hu pólóm

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kiegeszito.blog.hu/api/trackback/id/tr752143840

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása